11-05-06

De Kabbalah

In het stemweekend werk ik ook met de Kabbalah, in het bijzondere de levensboom. Onze natives: de kelten (de druïdes) werkten met bomen en ook wij kunnen veel halen uit onze wortels van oude kennis. Een boom staat voor het ontvangen (zonlicht) en het krijgen van (zuurstof) . Onze voorouders hadden geen kerken of tempels nodig ze hadden hun bomen. Daar wil ik verder op werken in het weekend: het evenwicht van krijgen en geven. We moeten kunnen ontvangen voor we kunnen geven . Mensen die een wens hebben of droom hebben in hun leven kunnen die samen met ons spiritueel vorm geven om deze later in de materie te gaan zetten. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor het weekend ! Haast je snel om je op te laden in de magische gouden stemcirkel van 20 en 21 mei. Je kan je inschrijven via iris@butterflycircles.com.

13:01 Gepost door Iris Pattyn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-05-06

Workshop Soundhealing op 20-21 mei !

Een weekend waar we in de diepte werken rond stem en healing.Hoe kunnen we onze stem gebruiken om tot persoonlijk evenwicht te komen en hoe kunnen we onze stem als medicijn gebruiken voor andere mensen. Ook zullen we werken met oude Egyptische Soundhealing technieken die werken op verschillende hogere energetische lagen. Een aanrader voor mensen die in een dipje zitten, hun evenwicht willen bijsturen of voor de levensgenieters die graag spiritueel willen werken met hun stem. Wat zullen we allemaal doen : chakra ballancing - tunen of klinken - soefi oefeningen - oude Egyptische technieken aanleren - stemyoga - mantra's en boventonen zingen . We werken telkens met de natuurstem om de stembanden niet te belasten. data : zat 20 en zo 21 mei telkens van 10-18uur plaats : Butterfly Circles, Geertskouter 18 , 1730 Asse inschrijven en inlichtingen : 02/452 35 79 of www.butterflycircles.com

11:19 Gepost door Iris Pattyn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-05-06

BUTTERFLY PROJECT : Zaterdag 6 mei om 20 uur - Oud Gasthuis (CC.ASSE)

Dit is de naam van onze groep die helende concerten geeft ten voordele van de Hunkpati indianen, één van de oudste stammen die zich als laatste hebben overgegeven(200 jaar geleden) aan de Amerikaanse overheerser. De stam bestaat nog uit amper 3500 mensen en zijn aan het uitsterven. We brengen filmische sfeervolle muziek met etnische klanken en boventoonzang. Butterfly Project bestaat uit 3 vrouwelijke krachten : Iris Pattyn - zangeres Conny Vercaigne - muzikante en 2de stem (allerlei etnische instrumenten) Saskia Vermeeren - muzikante (etnische instrumenten en 2de drum) Adres : Oud Gasthuis (in de Kapel) , Gemeenteplein 26 in 1730 Asse. Inkom : 8 Euro die gaat naar de Hunkpati stam !

13:18 Gepost door Iris Pattyn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-05-06

Maak gratis kennis met Butterly Circles.

Zaterdag 6 mei : Butterfly Event Gratis Interactieve Workschops 13u00-14u00 : Dans workschop (aardegebonden dansen voor elke leeftijd) We bewegen alle ledematen stuk voor stuk en integreren alles in één improvisatie-dans. We bewegen en dansen op opzwepende life wereldmuziek en. Van beweging tot dans . Iris werkt met verschillende bewegingen die ze kent vanuit aardegebonden culturen. Elke beweging heeft een eigen betekenis en positieve invloed op het lichaam. De verschillende bewegingen vloeien samen tot één geheel dat dans heet.14u30-15u30 : Zen aquarel workshopSchilderen op een heel ontspannende manier begeleidt door Jan De Visch diede Zen-Aquarel techniek zal aanleren. Het ontspannende karakter van dezetechniek wordt begeleid op zachte life muziek (Sither, oceandrums,waterkallabas...) 15u30-16u00 : toon moment van de werkjes (deze blijven dan ook hangen) 16u00-17u00 : Stem workschop We stretchen onze stembanden en keel met verschillende klinkers tot we bij onze eigen oerklank komen. 17u00-17u30 : Klankbad (liggend genieten en relaxen van een klankbad)Languit relaxeren op een matje, we worden begeleid in een droomwereld vanverbeelding op wereldse muziekklanken. Nergens aan denken, je overgeven aan totale ontspanning. Aanrader voor mensen die even uit de dagelijkse sleur of stress willen komen en zich even willen wagen in het tijdloze waar niks moetof hoeft. (mensen die deelnemen nemen hun eigen matje en dekentje mee)20u00 - 21u00 : "klank-culturen" Iris Pattyn, Conny Vercaigne en Toon Loenders brengen een 1 uur durende trip doorheen de verschillende klanken en culturen. Hier word je ondergedompeld in de klanken en beelden van verschillende culturen. Een symbiose van beeld, muziek, tekst en vocals. De beelden die geprojecteerd worden zijn geselecteerd uit de fotoÅs en filmpjes die gemaakt werden in de zijlijn tijdens de opnamen van het bekende Peking Express programma van VT4. Daarnaast zal ook Jan de Visch op de klanken en ritmes van de muziek een schilderij maken.

21:16 Gepost door Iris Pattyn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |